Nasza oferta
Newsletter
Jeśli jestes zainteresowany naszymi aktualnościami promocjami zapisz się
Zgadzam sie na otrzymywanie droga elektroniczna na wskazany przeze mnie adres e-mail informacji handlowych od Pracownia Autorska Stankiewicz Jolanta Stankiewicz z siedziba w Ketrzynie, Kruszewiec nr 32A, 11-400 Ketrzyn, NIP: 742 100 13 31 zgodnie z ustawa z dnia 18 lipca 2002 roku o swiadczeniu uslug droga elektroniczna oraz z ustawa z dnia 16 lipca 2004 roku prawo telekomunikacyjne. Administratorem danych osobowych jest Pracownia Autorska Stankiewicz Jolanta Stankiewicz z siedziba w Ketrzynie, Kruszewiec nr 32A, 11-400 Ketrzyn.
Logowanie
Zaloguj się:
Adres e-mail:
Hasło:
Zapomniałeś hasło
Jeżeli nie pamiętasz hasła kliknij tutaj
Nie masz konta
Jeżeli nie masz jeszcze konta zarejestruj się tutaj
Polityka prywatności i informacje o stosowaniu Cookies

Polityka Ochrony Prywatności

Niniejsza Polityka Ochrony Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych pozyskanych od Użytkowników korzystających ze strony internetowej Waregena.pl, funkcjonującej pod adresem internetowym www.waregena.pl, (zwanej dalej "Strona WWW"), udostępnianej przez Pracownia Autorska Stankiewicz Jolanta Stankiewicz z siedzibą w Kruszewiec nr 32A, 11-400 Kętrzyn, NIP: 742 100 13 31 (zwanej dalej "Pracownia Autorska").

"Użytkownik" w rozumieniu Polityki Ochrony Prywatności oznacza osobę fizyczną korzystającą ze Strony WWW.

Korzystanie ze Strony WWW jest tożsame z wyrażeniem przez Użytkownika zgody na zasady i warunki opisane w poniższej Polityce Ochrony Prywatności.

Dane osobowe

 

  1. Zgodnie z treścią Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych (zwanym dalej "Rozporządzenie") Pracownia Autorska, informuje, że jest administratorem danych osobowych podanych przez Użytkownika podczas korzystania ze Strony WWW. Uzyskane dane osobowe przetwarzane są zgodnie z Rozporządzeniem, a w przypadkach wymaganych jej treścią, za zgodą Użytkownika.
  2. Pracownia Autorska zbiera wyłącznie dane, które są niezbędne do zawarcia umowy i świadczenia wybranej przez Użytkownika usługi, udzielenia odpowiedzi na skierowane do Pracownia Autorska pytania i przekazania informacji na temat swojej oferty.
  3. W czasie dokonywania zamówienia usługi Pracownia Autorska gromadzi dane wpisane przez Użytkownika w formularzach kontaktowych. Dane te obejmują:
    • nazwisko i imię,
    • adres e-mail,
    • numer telefonu,
    • inne dane personale, które zostały wpisane dobrowolnie przez Użytkownika w formularzu kontaktowym.
  4. W przypadkach wymaganych przepisami Rozporządzenia, wyrażenie przez Użytkownika zgody na przetwarzanie jego danych osobowych następuje w postaci elektronicznej, przez zaznaczenie odpowiedniego pola w trakcie wypełniania formularza na Stronie WWW. Użytkownik ma prawo do odwołania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Zgoda Użytkownika może być odwołana w dowolnym momencie.
  5. Podanie danych oznaczonych na Stronie WWW jako wymagane, jest dobrowolne, jednak konieczne w celu przedstawienia oferty handlowej, zawarcia umowy lub udzielenia wsparcia technicznego.
  6. Podstawą przetwarzania przez Pracownia Autorska danych osobowych przekazanych przez Użytkownika jest konieczność realizacji umowy, a także, na żądanie Użytkownika, podjęcie niezbędnych działań przed jej zawarciem (art. 6 ust. 1 pkt b) Rozporządzenia).
  7. Dane osobowe Użytkownika będą przechowywane w formie, która pozwala na identyfikację Użytkownika nie dłużej niż jest to konieczne dla celów, dla których dane osobowe zostały zebrane i zgodnie z prawem przetwarzane. Dane osobowe będą w związku z tym przechowywane przez okres niezbędny do realizacji umowy i świadczenia wybranej przez Użytkownika usługi. Po tym czasie dane będą przetwarzane przez okres niezbędny w celu rozstrzygnięcia wszelkich potencjalnych sporów, które mogą wyniknąć w związku ze świadczonymi usługami, np. związanych z roszczeniami (okres ten będzie obejmował termin biegu przedawnienia roszczeń wynikających z umowy, zgodnie z obowiązującymi przepisami).
  8. Firma Pracownia Autorska nie profiluje danych osobowych Użytkownika.

Powierzenie danych osobowych

  1. Powierzenie przetwarzania danych osobowych Użytkownika lub innych danych, o których jest mowa w Polityce Ochrony Prywatności, może nastąpić na podstawie pisemnej umowy zawartej zgodnie z przepisami Rozporządzenia wobec podmiotów świadczących na rzecz firmy Pracownia Autorska usługi tj: księgowość, hosting, administracja serwerami oraz innymi, które niezbędne są do wykonania usługi na rzecz Użytkownika.

Prawa i obowiązki Użytkownika

  1. Użytkownik ma prawo dostępu do treści danych osobowych oraz prawo do żądania uzupełnienia, uaktualnienia, przenoszenia, ograniczenia przetwarzania, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem przepisów prawa albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane.
  2. Pracownia Autorska umożliwia Użytkownikowi usunięcie jego danych osobowych ze zbioru danych na żądanie Użytkownika lub na podstawie przepisów Rozporządzenia.

Dodatkowe informacje o Cookies:

  1. Serwis korzysta z plików cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. "ciasteczka") stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Strony WWW i przeznaczone są do korzystania z podstron Strony WWW. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Cookies nie służą do ustalania tożsamości Użytkownika.
  4. Pliki Cookies służą do zbierania informacji statystycznej o liczbie wizyt, godzinie i czasie wizyty. Pliki Cookies są wykorzystywane do celów statystycznych – co pozwala na tworzenie statystyk funkcjonowania strony internetowej oraz odwiedzin Użytkowników,
  5. Użytkownik może nie wyrazić zgody na umieszczanie cookies na jego urządzeniu końcowym. W tym celu należy skorzystać z opcji wyłączenia pobierania i przechowywania cookies w przeglądarce internetowej. Sposób wyłączenia możliwości pobierania i przechowywania plików typu cookies w popularnych przeglądarkach internetowych udostępniany jest przez dostawcę przeglądarki.
  6. Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na podstronach Strony WWW.

Logi serwera

  1. Informacje o niektórych zachowaniach użytkowników podlegają logowaniu w warstwie serwerowej. Dane te są wykorzystywane wyłącznie w celu administrowania serwisem oraz w celu zapewnienia jak najbardziej sprawnej obsługi świadczonych usług hostingowych.
  2. Przeglądane zasoby identyfikowane są poprzez adresy URL. Ponadto zapisowi mogą podlegać:
    • czas nadejścia zapytania
    • czas wysłania odpowiedzi
    • nazwę stacji klienta - identyfikacja realizowana przez protokół HTTP
    • informacje o błędach jakie nastąpiły przy realizacji transakcji HTTP
    • adres URL strony poprzednio odwiedzanej przez użytkownika (referer link) - w przypadku gdy przejście do Strony WWW nastąpiło przez odnośnik
    • informacje o przeglądarce Użytkownika
    • informacje o adresie IP
  3. Dane powyższe nie są kojarzone z konkretnymi osobami przeglądającymi strony.
  4. Dane powyższe są wykorzystywane jedynie dla celów administrowania serwerem.

Zabezpieczenia danych

  1. W celu zabezpieczenia danych osobowych Użytkownika przed udostępnieniem ich osobom nieupoważnionym, zebraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem, stosowane są środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną.
  2. Dane podawane przez Użytkownika w czasie wypełniania i przesyłania formularzy internetowych na Stronie WWW są szyfrowane poprzez wykorzystywanie certyfikatów SSL.

Kontakt

  1. Użytkownik Strony WWW może w dowolnym czasie skontaktować się z firmą Pracownia Autorska w celu uzyskania informacji o tym, czy i w jaki sposób Pracownia Autorska wykorzystuje lub zamierza wykorzystywać jego dane osobowe. W celu kontaktu z firmą Pracownia Autorska. Użytkownik powinien wysłać wiadomość na adres e-mail: j-stankiewicz@wp.pl.

Zmiana Polityki Ochrony Prywatności

  1. Polityce Ochrony Prywatności została przyjęta na mocy zarządzenia Pracownia Autorska i wchodzi w życie z dniem 25.05.2018. Zmiana treści Polityki Ochrony Prywatności może nastąpić w takim samym trybie. Pracownia Autorska zapewnia, iż prawa Użytkownika wynikające z niniejszego dokumentu nie zostaną ograniczone bez jego zgody.

Kontakt z organem nadzorczym

  1. We wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych Użytkownika oraz stosowaniem i realizacją niniejszej Polityki Ochrony Prywatności Użytkownik ma prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

Projekt i wykonanie: DevilArt
Jesteś naszym: 513129 gościem.